Onderhoud en reparatie

Bij het uitvoeren van grote en kleine onderhoudsbeurte en eventuele reparaties die hieruit voortkomen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor schade reparaties, taxatie van uw auto en het vervangen van ramen kunt u bij Henk Vendel terecht.  

Door middel van een goed uitgeruste werkplaats, een brede kennis van autotechniek en jaarlijks terugkerende bijscholingen zijn wij in staat om nagenoeg alle elektronische storingen op te sporen en te verhelpen. Vanwege het feit dat wij in bezit zijn van diverse kostbare universele apparatuur is ook het uitlezen, resetten en/ of instellingen aanpassen van onboard computers ook mogelijk. Op deze manier kunnen wij alle auto’s voor nu en in de toekomst voor u onderhouden. 

Bij groot- en klein onderhoud zijn zowel de APK keuring als de afmeldkosten hiervan gratis. Bij groot onderhoud controleren we vooraf wat de totale kosten zijn en nemen dit met u door. Daarna gaan we het onderhoud, indien u hier akkoord voor heeft gegeven, uitvoeren.  Bij Henk Vendel zijn duidelijke afspraken en een goede uitvoering hiervan een pre. Zo worden verrassings nota’s en/ of spraakverwarring achteraf voorkomen en wordt een duurzame klantrelatie nagestreefd.  

Henk Vendel Autotechniek beschikt over zowel gratis leen auto’s en fietsen als een haal/ breng service. Net wat u het beste schikt. Dit dient wel van tevoren doorgegeven te worden. 

Kosten onderhoud
Klein onderhoudt: vanaf € 100,- incl. gratis APK
Groot onderhoud: vanaf € 225,- incl. gratis APK

Spelregels
* Alle reparatie op afspraak
* Betalingen bij voorkeur per PIN
* Wilt u een gemaakte afspraak annuleren of verzetten? Doe dit dan s.v.p. tijdig